Ciutats sostenibles 2.0

Que el pas de l’ésser humà per la terra està sent devastador ja no és cap secret i cada cop patim més de prop les seves conseqüències. Des dels abocaments de plàstics al mar, a l’emissió de gasos a la biosfera, utilització de combustibles fòssils, etc...

Tot això cada cop preocupa més a la societat i de vegades aquesta no coneix una resposta per part de les institucions que el representen, o si més no la societat percep poca transparència per part dels seus representants.

Si que es cert que des de fa uns anys tant les institucions públiques com les empreses privades estan apostant per la sostenibilitat i cada cop hi ha regulacions més estrictes, projectes més grans a favor de la sostenibilitat i idees més creatives per millorar el nostre entorn. Aquí us deixem alguns exemples:

  1. El ja més que conegut patinet elèctric.
  2. Projectes com aquest de l’empresa farmacèutica catalana Almirall.
  3. O iniciatives públiques, ja siguin més enfocades a digitalització o a la cura del mediambient.

Comunicat-i planteja la digitalització
per la millora de la sostenibilitat.

 

La nostra APP evita el paper a les oficines dels ajuntaments tant per omplir un formulari d’una queixa per part del ciutadà que ho fa amb una APP i des de casa com de l’operari que ha de tractar la incidència ja que ho rep tot al correu o ho gestiona per internet a través del portal web.

Aquesta solució per tant permet ser mes sostenible i augmentar la participació ciutadana per poder millorar el funcionament de les ciutats o els municipis. Des de la APP Comunicat-i els ciutadans també podran:

  1. Transmetre les seves necessitats a l’ajuntament
  2. Participar en decisions que recauen al seu entorn.
  3. Informar-se de les últimes novetat del municipi.

Tota aquesta informació la institució la pot utilitzar per millorar la eficiència de les seves accions i per tant a destinar els seus recursos a projectes realment més necessaris.

Comunicat-i millora la transparència i la eficiència dels ajuntaments i això es tradueix en una millora de la sostenibilitat del municipi respectiu.

Comparte: